Love at
first sight.

Veilig op de weg.
Wij kijken graag met u mee.

Rijden is in het algemeen de meest risicovolle werkgerelateerde activiteit die medewerkers ondernemen. Toch heeft 37% van de werkgevers geen beleid ten aanzien van de verkeersveiligheid van haar werknemers. En als er wel beleid is, dan is het de uitdaging om die in de dagelijkse praktijk handen en voeten te geven. De werkgever is uiteindelijk wel verantwoordelijk voor verkeersongevallen tijdens werktijd. Het actief werken aan het voorkomen van deze ongevallen levert de volgende voordelen op:

  • Minder schade en dus een kostenbesparing
  • Uw transport of medewerker komen op tijd aan en zorgen voor een tevreden klant
  • Het voorkomt imagoschade
  • Geen uitval en bijbehorende kosten van personeel

Bent u de transportondernemer die aangesloten is bij TVM?
Neem dan contact met ons op.
Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport over weg en water, met coöperatieve grondslag. TVM is leidend in haar thuismarkt en wordt herkend en gewaardeerd als innovatieve partner. Door samen te werken met stakeholders behoren hun klanten tot de veiligste vervoerders van Europa.

Wij zijn trots om met deze innovatieve partner te mogen samenwerken aan goed zicht voor alle transport chauffeurs, schippers en alle andere medewerkers.

Van het totale aantal gereden kilometers in Nederland bestaat 36% uit beroepsmatig vervoer. Door serieus aan de slag te zijn met de verkeersveiligheid van uw personeel werkt u aan het terugdringen van de volgende gevolgen van bedrijfsmatig vervoer op jaarbasis:

  • Minder schade en dus een kostenbesparing
  • Uw transport of medewerker komen op tijd aan en zorgen voor een tevreden klant
  • Het voorkomt imagoschade
  • Geen uitval en bijbehorende kosten van personeel

Wij verzorgen voor alle transportondernemingen die aangesloten zijn bij TVM oogmetingen en brilaanpassingen op locatie.

Wij zijn een NUVO erkend optiekbedrijf. De NUVO stelt in het belang van de consument kwaliteitseisen aan haar leden. Kies altijd voor een NUVO erkend optiekbedrijf. Kijk voor het NUVO keurmerk op www.nuvo-keurmerk.nl